30. 11. 11

Veseli december

Iz orbite se vračam na Zemljo. Zaradi motenj v komunikaciji se žal iz vesolja nisem uspel oglasiti.

Vidim, na naši pustolovski strani se je dogajanje meseca novembra razživelo. Jasno je torej, tudi če ne napišemo, da Pustolovec Rajd dela. Dela v soboto in nedeljo, dela med tednom. Ponudba dejavnosti je pestra, še posebej tisti z družinami si moramo čedalje bolj grizti ustnice in se doma usklajevati in iskati priložnosti za udeležbo. V ozadju se pletejo novi načrti in porajajo nove ideje. Malo spodbujeno s krtiko enega od sledilcev, malo pa tudi že prej, se, če malo izdamo, za Pustolovca pripravlja tudi prenova spletne strani, ki bo malce bolj oblikovana kot dosedanja (o tem se vsi strinjamo,pa nihce na glas ne govori). Oblikovalci ste seveda vabljeni, da ji daste, še preden ugleda luč sveta, svoj pečat.

V petek bo torej zaključno srečanje Pustolovca Rajda, hkrati pa bo to tudi začetno.
Ob tradicionlni rižoti se obeta še nekaj poslastic, za katerimi se vam bodo ali pa se že cedijo sline. Od totalne romantike do živalskega garanja. Povabljenci bodo v kratkih showih pokazali, kaj so, oziroma kaj bodo pustolovskega (=odbitega) počeli. Program poiščite na naši spletni strani.

Že v soboto in nedeljo se nam obeta začetek zanimivega programa, ki bo skušal malce bolj urejeno povezati in pripraviti tiste pustolvce, ki so malce bolj tekmovalno nastrojeni. Za naslednji ARS, ki bo praznoval desetletnico. Da ob hitrejšem napredovanju ne bo poškodb, da bomo za tekmovanja naslednje leto bolje fizično in psihično pripravljeni. Poleg večinoma individualnih treningov bomo posamezne discipline obdelali na tematskih vikendih, ki se bodo razvlekli v naslednjo pomlad. Če želiš, da bi se priključil "reprezentanci" Pustolovca Rajda, te bomo seveda z veseljem zaposlili.
Letošnji dosežki Pustolovca Rajda nam pri vsem skupaj pomenijo samo še dodatno motivacijo.

V naslednjem letu bomo skušali tudi ostale pustolovšičine in akcije Pustolovca razpisati malo prej. Zdaj je marsikomu razpis v zadnjem trenutku onemogočil, da bi se ga udeležil. Res je, da so nekatere pustolovščine malce omejene z vremenskimi razmerami, ampak vreme za pustolovce res ne bi smelo biti problem.

Posebej bo treba poskrbeti za oblikovanje baze. Potencialnim pustolovcem moramo pokazati, da so predsodki o tem, kaj zmoreš in kaj ne, le v glavah ljudi.

...
Same neumnosti streljamo naokrog.
kot da bi vedeli, da ne obstaja krog.
...
Ko me lovijo neveste, sam.
Ko so ljudi polne ceste, sam.
In vse dokler bo bolelo gledati v oči,
me bo srce razumelo, kam bežim.
... Siddharta,VI,Sam

1 komentar:

  1. ojla...
    zdaj smo že postfestum od Srečanja pustolovcev, ki je vredu izpadlo..vsaj zdi se tako.
    Čakajo pa nas res še mnoge stvrai, ki jih opisuješ:
    stran prenova, izoblikovanje "reprezentance", in dolgoročni razpisi pustolovščin - to je pravzaprav najtežje...razmišljam, če bi "zabezecali" za pustolovščine kar en vikend v mesecu (prvi, drugi, tretji ali četrti), da se vsaj približno ve, kdaj se pustolovščina lahko pričakuje. Tako smo imeli prva leta zmenjeno...no zdaj pa so pustolovščine kar vsepoprek... :)

    OdgovoriIzbriši